Over ons

Klimaat-coach gaat voor een mooie toekomst. Als mensheid hebben we al zoveel bereikt. Inmiddels geeft de aarde ons nu een seintje dat we ’t anders moeten gaan doen. En dat gaat lukken!

Er wacht ons een nog mooiere wereld. We leven straks in een schone wereld. Geen overlast, geen vervuiling. En er zijn geen conflicten meer, omdat er geen monopolie is op energiebronnen. 

Klimaat-coach is geboren uit onvrede over de discussie rondom de duurzaamheidstransitie. De diverse stemmen in het publieke debat zijn nou niet bepaald constructief. De activisten schetsen een gitzwarte toekomst, de ontkenners doen alsof er niks aan de hand is. De journalistiek toont alleen maar ‘conflict’ rondom het klimaat. En de politiek worstelt met het vormen van een lange termijnvisie.

Ruim driekwart van de bevolking maakt zich zorgen over het klimaat. De meeste Nederlanders zijn zich dus bewust dat er iets moet veranderen. Maar door de publieke discussie ligt pessimisme op de loer.

Klimaat-coach gooit het roer om en gaat voor een constructieve en optimistische benadering. Naast de technologische innovatie, komt ook de sociale innovatie van ons gedrag. Wij zijn expert op dat gebied. En gaan vol passie aan de slag om die sociale innovatie te faciliteren. Op die manier hopen wij zo snel mogelijk die mooie toekomst te bereiken.

We hopen van harte dat we jou inspireren en dat je geprikkeld wordt om mee te doen. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

De publieke discussie over het klimaat maakt mensen pessimistisch. Het roer moet om. niet doem-denken, maar kansen zien. Mouwen opstropen en aan de slag voor een mooie toekomst!

Niels de Boer is oprichter van Klimaat-Coach.nl

Niels de Boer

Vol passie en enthousiasme werk ik aan een mooie toekomst. 

Daarbij combineer ik drie belangrijke ervaringen: (1) Mijn studie sociale psychologie, (2) mijn media-ervaring bij de publieke omroep en (3) mijn docentschap in het hoger onderwijs. Die ervaringen stopte ik een potje en daar kwam klimaat-coach.nl uitrollen.  

Klimaat-coach werkt aan gedragsverandering via communicatie. Mensen krijgen kriebels van het woord gedragsverandering. Maar hé… word wakker! Je gedrag wordt iedere dag gestuurd door talloze marketeers en mediamakers.

Die trucjes van marketeers en mediamakers gebruik ik ook, maar dan voor een duurzame wereld. Niks mis mee toch?

Ik woon in Utrecht met drie lieve dames. Houd van zeilen. Af en toe vind ik dat ik moet sporten (wielrennen of volleybal), maar doe dat eigenlijk alleen maar zodat ik mijn vrienden weer spreek. In plaats van sport zet ik me liever in voor iets constructiefs en daarom is klimaat-coach.nl niet alleen mijn werk, maar ook mijn hobby.

Hier vind je me op LinkedInOf mail me via niels@klimaat-coach.nl