onze diensten

Wij helpen media- en communicatieprofessionals om gedragsverandering te stimuleren bij klanten, werknemers of andere doelgroepen. Hiervoor bieden we diverse diensten aan.

Workshop

Wil jij met je team aan de slag om duurzaamheid te bevorderen? 

Niet alleen technologische innovaties zijn nodig om de uitstoot van CO2 te verminderen. Met het veranderen van gedrag kunnen we ook veel uitstoot tegengaan.

Jij kunt ook wat doen. Je kunt klimaatvriendelijk gedrag stimuleren in jouw werksetting en zo bijdragen aan een CO2 neutrale toekomst.

Tijdens de workshop starten we met een analyse van jouw situatie. Vervolgens maken we een strategisch communicatieplan dat de basis vormt van je interventie. 

Het wordt een positieve en actieve workshop. Neem contact op om de specifieke wensen en behoeften te bespreken.

Workshop over gedragsverandering

Niels gaf o.a. workshops voor de Young Professionals van Jelmer (zie foto) en voor medewerkers en studenten van de Hogeschool Utrecht.

Keynote bij NLCO2neutraal over klimaatbewustwording

Niels sprak o.a. in Theater Flint voor NLCO2neutraal (zie foto) en in de Hermitage voor de toezichthouders en bestuurders van Hemingway.

Inspiratiesessie

Zoek je een spreker die een kickstart kan geven aan een studiedag, team-meeting of andere bijeenkomst die in het teken staat van duurzaamheid en het klimaat?

Klimaat-coach spreekt op een frisse en positieve manier over de opgave die ons de komende jaren staat te wachten. Je kunt een interactieve bijeenkomst verwachten, waarin mensen geïnspireerd raken om aan de slag te gaan om klimaatvriendelijk gedrag te stimuleren.

Niet doem-denken, maar verbinding zoeken en denken in mogelijkheden. Neem contact op om te bespreken hoe we een succes kunnen maken van jouw bijeenkomst.

Training

Wil jij en je team meer leren over gedragsverandering en/of strategische communicatie ten behoeve van het bevorderen van klimaatvriendelijk gedrag?

Tijdens deze training leer je de basisprincipes van gedragsverandering en/of communicatietheorie. Vervolgens zoeken we naar de toepassing van deze kennis naar jouw situatie.

Neem contact op om te bespreken hoe we de training zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij jouw sector.

Training
Niels de Boer

Advies

Wil je ondersteuning om intern of extern klimaatvriendelijk gedrag te stimuleren? 

Stuur ons een bericht over jouw situatie. Klimaat-coach neemt contact met je op om te onderzoeken in hoeverre wij jou verder kunnen helpen.

We hebben een uitgebreide expertise op het doorontwikkelen van klimaatvriendelijk gedrag en communicatiestrategie.

klimaat-coach weet op een inspirerende, positieve en actieve manier mensen te prikkelen om aan de slag te gaan.